Storitve za posameznike

Ste se znašli pred izzivom s področja osebne ali poslovne rasti? Potrebujete pri tem pomoč?

Tukaj sem, da vam pomagam razviti vaše potenciale, poiskati notranje moči za soočanje z izzivi in nadgraditi vaše trenutne strategije soočanja, da boste lažje dosegli svoje cilje.

Verjamem, da se pomembni odgovori skrivajo v nas samih. Skozi življenje smo morda izgubili stik z notranjim kompasom, ki nam je kazal pot naprej. Nikoli ni prepozno, da spet poiščemo kompas in se podamo v raziskovanje življenja. Preko naše avtentičnosti, ranljivosti in poguma, bomo lahko razvili naše potenciale in zaživeli izpopolnjeno karierno in osebno življenje.

Moje storitve temeljijo na dolgoročnih rešitvah in ne ponujam čarobnih tabletk, ki vam iz danes na jutri rešijo življenje. Lahko vam pomagam odkriti notranjo moč, ki vam bo v pomoč tudi v prihodnosti. Vedno se prilagodim posamezniku, njegovemu načinu dela in njegovim potrebam.

COACHING

Bi si želeli pomoč pri razvijanju svojih potencialov? Potem je coaching pravi odgovor. Imeli boste možnost raziskati svoje notranje potenciale in moči ter se jih naučili prenesti v svoje življenje. 

Coaching je proces osebne in/ali poslovne rasti. 

S pomočjo vprašanj, različnih nalog in kreativnih pripomočkov vam pomagam na težavo pogledati iz drugega zornega kota, priti v stik s svojim nezavednim in postopno uvesti spremembe v življenje, ki vas pripeljejo da vašega cilja. Transformacija je neizbežna.

V življenju se srečamo z različnimi kariernimi izzivi. Morda ne vemo kaj si želimo, smo obtičali na mestu, si želimo spremembe, pa ne vemo kako, imamo težave pri pisanju življenjepisa ali pripravi na selekcijske intervjuje. 

Tukaj sem, da vam v obliki svetovanja in po potrebi tudi različnega testiranja pomagam najti vašo avtentično kariero in razviti karierni načrt, ki vas bo pripeljal do vaše “sanjske” kariere. 

KARIERNO SVETOVANJE

POMOČ PRI ŽIVLJENJEPISU

Posebej velik izziv v svetu, ko se stvari tako hitro spreminjajo, je priprava uspešne prijave za službo (življenjepis in motivacijsko pismo).

Se tudi vi soočate s težavami pri pisanju ali bi samo želeli, da vam nekdo pregleda življenjepis ali motivacijsko pismo? Potem je to prava storitev za vas.

Pri psihološkem svetovanju se osredotočimo na specifični izziv s katerim se spopadate. Preko pogovora skupaj poskušamo poiskati morebitne načine soočanja z izzivi.

Psihološko svetovanje ni nadomestilo psihoterapije in gre za kratkotrajno ciljno orientirano svetovanje. Za njega se lahko odločite, če imate konkretne izzive o katerih bi se želeli pogovoriti.

Vključimo lahko tudi psihološko testiranje, da preverimo vašo osebnostno strukturo, mentalne sposobnosti, vrednote ipd.

PSIHOLOŠKO SVETOVANJE

IZOBRAŽEVANJA IN DELAVNICE

V prihodnosti prihajajo različne delavnice in izobraževanja s področja kariernega razvoja, soočanja s stresom ter izgorelostjo, iskanja stika s sabo, organizacije časa, postavljanja navad in podobno.

Za podjetja in organizacije izvedem tudi izobraževanja po povpraševanju.

Ne veš, katera storitev je prava zate?

Prijavi se na 30 minutni brezplačni posvet, kjer pogledava tvoje izzive in načine, kako bi lahko sodelovala.