Karierno svetovanje

Imate občutek, da ste obtičali v karieri? Si želite karierni preboj?
Se počutite:
 • nezadovoljno in nesrečno na trenutnem delovnem mestu?
 • obremenjeno z vsemi možnostmi in ne veste kaj izbrati?
 • ujeto na trenutnem delovnem mestu?
 • izčrpano in želite najti delo, ki bo za vas bolj navdihujoče in manj obremenjujoče?

Če karkoli od zgoraj naštetega zveni znano, ni treba, da se s tem ukvarjate sami.

Tukaj sem za vas.

"Potreboval sem nov karierni začetek in s tem tudi nov življenjepis. Za pomoč sem se obrnil na Valentino. Vse strokovne nasvete katere sem dobil, so mi bili zelo v pomoč pri pripravi novega življenjepisa. Upošteval bom tudi vse dobre napotke pri razgovorih za novo delovno mesto. Hvala za vso pomoč."
Gašper
28 let
Karierno svetovanje, avtentična kariera in moja vizija

Moji programi temeljijo na razvoju avtentične kariere. Kaj to pomeni? To pomeni, da skupaj poiščemo vaše potenciale, močna področja, interese in hkrati področja potencialne zaposlitve in načine, kako bi lahko bili plačani za vaše poslanstvo. Preplet vseh teh področji Japonci imenujejo IKIGAI. 

Pomagam vam odkriti vaš IKIGAI, to je torej vaše poslanstvo in se hkrati prekriva z delovnimi priložnostmi. Na podlagi tega potem skupaj postavimo karierni načrt. Pogosto je za dosego našega kariernega načrta potrebnih več korakov. Skupaj dobro opredelimo vse korake. Po potrebi vam pri osvajanju korakov stojim ob strani.

Moja vizija je, da bi si ljudje upali poslušati in sledi svojemu srcu, tudi če se v nekem trenutku zdi še tako neumno. Razumem, da je v karieri strah pred izgubo finančne varnosti tisti, ki nam pogosto onemogoča, da sledimo svojim sanjam. Zato sem tukaj jaz, da vam pomagam poiskati pot, kako premagati ta strah ali priti iz sedanje točke do točke sanjske kariere, brez izgube finančne varnosti. Morda je težja in bolj dolgotrajna pot, vendar se da.

Jaz verjamem v vas. Verjamem, da imate v sebi potencial, da uresničite to o čemer že tako dolgo sanjate. Če je vaš izziv podoben mojemu in imate ogromno različnih interesov in ne veste kako naprej, imam za vas strategije, kako povezati vse različne interese in najti skupno točko, ki jo lahko spremenite v kariero. 

Uspelo je meni, verjamem, da lahko tudi vam.

"Celovitost in avtentičnost sta besedi, ki opišeta Valentinin način dela. K svetovanju pristopi celostno in ga prilagodi tvojim potrebam. Njen posvet in program sta mi pomagala odkriti, kje se skriva moja vrednost. Njen program mi je dal marsikateri vpogled v sebe, kjer sem dobra in kje se lahko izboljšam. Vsem priporočam, da se udeležite kariernega posveta/svetovanja z njo. Je srčna, predana in zna razumeti, ko se ti zatakne. Vzame si čas zate."
Erika Jesenko

Karierno svetovanje - cenik

Karierno svetovanje lahko povsem prilagodim tvojim potrebam. V splošnem pa vseeno ponujam tri različne pakete:

90 minutni SOS karierni posvet

120
100
 • Imaš en konkreten karierni izziv, ki bi ga želel/a čim prej nasloviti (menjava službe, življenjepis, priprava na razgovor, kako izbrati pravo priložnost…)?
 • Za termin se dogovoriva v roku sedmih delovnih dni.
 • Priporočljivo posebej v situacijah, ko potrebuješ čim prejšnjo pomoč.
 • Vključuje eno 90 minutno srečanje (po dogovoru se lahko izvede 2x po 45 min).
 • Na koncu dobiš tudi povzetek najinega srečanja z morebitnimi nalogami, ki ti lahko pomagajo pri razreševanju izziva.

Osnovno karierno svetovanje

250
180
 • Si želiš karierni preskok, pa te nekaj ovira pri tem? Potem je to prava storitev zate.
 • Vključuje 3 srečanja po 60 minut.
 • Po vsakem srečanju dobiš tudi pisno poročilo in vaje, ki ti pomagajo pri razreševanju tvojega izziva.
 • Bonus 1: Dodatno srečanje namenjeno prepoznavi omejitev in omejujočih prepričanj, ki ti otežujejo karierno spremembo (30 minut).
 • Bonus 2: E-knjiga Karierni načrt, ki ti pomaga pri postavitvi kariernega načrta.

Coaching paket: Karierna jasnost

740
640
 • Coaching paket Karierna jasnost ti pomaga sistematično in celostno pogledati na kariero. Na ta način si pomirjen/a in veš kateri je tvoj naslednji smiselni korak. V poplavi razpisov in potencialnih priložnosti si dovoliš zavrniti tiste, ki niso prave in se posvetiti tistim, ki so.
 • Paket vključuje 8 online srečanj po 50 minut.
 • Bonus 1: Psihološka diagnostika s povratno informacijo (redna cena znaša 60 €).
 • Bonus 2: Dostop do delovnega zvezka Razvij svoj zakaj (redna cena znaša 49,90 €).
"Valentina, hvala. Sporočila začenjam dobivati za nazaj, ko sem se prijavljala na dela. Na Linkedinu me je odkrila ena gospa, ki je sedaj moja mentorica in z njo sodelujem na projektih. Lahko veselo rečem, da imam sanjsko delo."
anonimno mnenje